середа, 02 грудня 2015 11:22

Фінські рокери зіграли гімн України в Києві

Фінські рокери зіграли гімн України в Києві
Фото: Wikipedia

У вівторок, 1 грудня, на концерті фінського рок-гурту "Apocalyptica", музиканти зіграли на віолончелях гімн України. Таку ініціативу музикантів підхопили слухачі й заспівали "Ще не вмерла Україна" разом із музикантами, а потім а капелла.

"Ох ці гарячі фінські парубки. Від Apocalyptica легко втрачаєш голову. Причому в буквальному сенсі. Їхній концерт - це наче ковток гарячого глінтвейну в хорошій компанії у снігопад. Окремий респект за гімн України і добрі слова, від яких хочеться посміхатися. Чекаємо знову в гості", - написала одна з шанувальниць гурту Ірина у мережі Facebook.

Концерт відбувся в рамках турне групи Східною Європою, присвяченого виходу нового альбому Shadowmaker. Далі група вирушить у Білорусь (Мінськ, 2 грудня), а потім у Росію (4-12 грудня).

Apocalyptica — фінський віолончельний метал-гурт, заснований 1993 року. Учасники гурту — чотири віолончелісти — випускники Музичної академії імені Сібеліуса в Гельсінкі, а також, з 2005 року — барабанщик.

Зараз ви читаєте новину «Фінські рокери зіграли гімн України в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі