Ексклюзиви
понеділок, 21 травня 2007 09:41

Фінська група Lordi знімається у фільмі жахів (ФОТО)

Переможці торішнього конкурсу "Євробачення", фінська група Lordi візьме участь в зйомках фільму жахів під назвою "Темні поверхи" (Dark Floors), бюджет якого складе близько шести мільйонів доларів.

Продюсером проекту виступить Маркус Селін, робота над сценарієм почалася практично відразу після перемоги групи на "Євробаченні 2006", а зйомки проекту ведуться з травня 2007 року. Вихід стрічки призначений на грудень цього року.

Лідер групи почав рекламну кампанію майбутньої стрічки вже зараз, на Каннському фестивалі. Режисером фільму "Темні поверхи" за участю монстрів виступив Піт Ріскі, що знімає всі відеокліпи рок-групи.

У фільмі знімаються всі члени музичного колективу, перевтілившись в негативних персонажів. Гітарист Амен, наприклад, з"явиться в ролі злої матусі, клавішник Ава в ролі графині вампірши, а басистий Окс в ролі пекельного бика.

"Коли ми писали сценарій і планували стиль фільму, ми згадували американські та японські фільми жахів. Наш фільм буде розрахований не тільки на підлітків. Але й підлаштовувати його під смаки широкої аудиторії любителів поп-корна ми теж не станемо. Ми постараємося зробити його по-справжньому жахливим", - заявив продюсер проекту Маркус Селін. Він також вважає, що картина може стати хітом сезону, повідомляє Telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «Фінська група Lordi знімається у фільмі жахів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі