субота, 22 липня 2017 21:45

Фільм про кримінальні розборки американських реперів вийде у серпні

Фільм про кримінальні розборки американських реперів вийде у серпні
Фільм "2pac: Легенда" вийде у серпні Фото: Filmix

3 серпня в прокат вийде фільм про одиного з найвпливовіших представників хіп-хоп культури Тупака Шакура "2pac: Легенда" режисера Бені Бума.

Фільм розповідає про непросту долю і сходження до слави Тупака Шакура, якого зіграв Деметріус Шіпп-молодший. Тяжке життя в гетто, кримінальні розборки, конфлікти з поліцією - всі ці життєві випробування знайшли відображення в творчості репера. Але всупереч їм Тупак все ж став справжнім голосом вулиць. Зйомки фільму проходили в Атланті і в Лас-Вегасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В США провалився мюзикл про Тупака Шакура

Тупак Шакур народився в 1971 році в бідній родині в Нью-Йорку. Йому вдалося стати одним з найвідоміших хіп-хоп виконавців. Крім того, він був актором і продюсером. Переважна більшість його пісень оповідають про важке життя в гетто, насильстві, бідності, расизм і проблеми сучасного суспільства. Восени 1996 році Тупак отримав кілька вогнепальних поранень, лікарі не змогли його врятувати. Реперу було 25 років. Творчість Шакура досі надихає реп-спільнота і таких виконавців, як Eminem, Snoop Dogg, Lil Wayne, 50 Cent, The Game і інших.

Тупак Шакур став першим репером у світі, якому поставили пам'ятник. Він продав понад 75 млн копій альбомів у різних країнах, що зробило його одним з найпопулярніших виконавців у світі.

Продюсера P. Diddy звинуватили в тому, що він замовив вбивство репера Тупака Шакура.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про кримінальні розборки американських реперів вийде у серпні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі