четвер, 27 липня 2017 13:38

Фестиваль Файне Місто 2017 вразив яскравими виступами перспективних інді-груп

Автор: Прес-служба
  Artbrother
Artbrother

У Тернополі пройшов п'ятий фестиваль Файне Місто.

На фестивалі жанр-інді представляло не так багато груп. Три колективи особливо вразили професіоналізмом і вмінням працювати з натовпом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найкраще, що було в моєму житті" - в Тернополі відгримів фестиваль "Файне місто"

Artbrother

Група Artbrother зі Стокгольма існує з 2013 року. Хлопці вже досить відомі в Швеції, а їх треки навіть грають на радіо. Сьогодні Artbrother вирішили, що пора підкорювати Європу, і перший крок на шляху до мети зробили, виступивши на фестивалі Файне Місто 2017.

Автор: Прес-служба
  Циферблат
Циферблат

Циферблат

Столичні інді-рокери Циферблат ще дуже молоді, але вже пишуть приємну музику. Сьогодні про них мало хто чув, і поки вони давали тільки невеликі концерти, але їх виступ на ФМ 2017, де хлопцям вдалося гучно заявити про себе, все може кардинально змінити.

Автор: Прес-служба
  Vagabond Specter
Vagabond Specter

Vagabond Specter

Ще один київський колектив Vagabond Specter - справжнє відкриття 2016 року. Музиканти стрімко увірвалися на українську інді-сцену і здивували всіх своїм нестандартним підходом до написання музики. Творчість Vagabond Specter дуже складно засунути в рамки одного жанру.

Зараз ви читаєте новину «Фестиваль Файне Місто 2017 вразив яскравими виступами перспективних інді-груп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі