понеділок, 23 вересня 2019 18:19

Evanescensе втретє відіграли в Україні
6

Фото: REJ

Концерт американських рокерів Evanescense відбувся 20 вересня в столичному Stereo Plaza. Команда презентувала альбом Syntesis, який потрапив в десятку Billboard і в топ-30 британського чарту.

Розігрівали публіку атенські альтернативщики Project Renegade. Харизматична вокалістка, гітарні соло, енергійне поведінка музикантів на сцені, не залишили глядачів байдужими.Після півгодинної перерви на сцену вийшли Evanescence.

Аранжування пісень більше скидалися на перші три альбоми, а не на інтерпретації з останнього лонгплею Synthesis. Проникливий вокал Емі Харцлер (Лі), чергування важких фатальних ходів і звучання рояля в баладах зробили шоу яскравим і незабутнім.

До програми увійшли всі найвідоміші хіти групи. Під пісню My immortal зал перетворився на хор, підсвічений ліхтариками.

Наприкінці виступу учасники Evanescence розгорнули прапор України і вклонилися аудиторії. Зал оцінив цей жест бурхливими оваціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки світової метал-сцени почнуть європейське турне в Києві

Гурт існує з 1995 року. Колектив виконує пісні в змішаному стилі, поєднуючи рок, інді-рок, готику, традиційну оркестрову музику і оперу.

У 2020 році Evanescence вирушить у спільний тур з Within Temptation. Сподіваємося, серед запланованих міст буде і Київ.

Зараз ви читаєте новину «Evanescensе втретє відіграли в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі