середа, 29 березня 2017 19:33

Елтон Джон підкорює новий жанр

Елтон Джон підкорює новий жанр
Британський співак, композитор і піаніст Елтон Джон. фото

Британський співак, композитор і піаніст Елтон Джон знімає мультиплікаційний фільм за мотивами біблійної притчі про Йосипа і його заздрісних братів.
У проекті також беруть участь композитор Ендрю Ллойд Веббер і драматург Тім Райс.
Сюжет анімаційного фільму перегукується з мюзиклом "Йосип і його дивовижний плащ снів", створеним наприкінці 1960-х, повідомляє Associated Press.
Про новий проект оголосив директор компанії STX Entertainment Адам Фогельсон.
Дату прем'єри поки що не оголошують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двійника Елтона Джона поставили в музеї воскових фігур

Елтон Джон за майже 40-річну кар'єру продав понад 250 млн платівок; 54 його сингли входили в британський топ-40. У списку найбільших виконавців, за версією журналу Rolling Stone, музикант посів 49-е місце. Його альбом 1994 року з музикою до мультфільму "Король лев" тільки в США розійшовся тиражем 15 млн. Присвячена принцесі Діані пісня Candle In The Wind розійшлася найбільшим в світі тиражем серед синглів. 27 років поспіль пісні Елтона займали перші рядки в хіт-парадах. Такого тривалого успіху ні у кого в історії світової поп-музики. 1994-го співака ввели в Зал слави рок-н-ролу. Він до цих пір залишається одним з найуспішніших поп-виконавців Великої Британії і в усьому світі.

Елтон Джон - п'ятикратний лауреат премії Ґреммі 1986-го, 1991-го, 1994-го, 1997-го, 2000 років. 1995-го став кавалером ордена Британської імперії.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон підкорює новий жанр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі