Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2007 09:28

Експерти переглянули прогнози щодо перемоги Вєрки Сердючки

 
Компанія CFC Consulting, яка раніше прогнозувала українському представнику України на Євробаченні Вєрці Сердючці 5-10 місце, змінила свої прогнози.

"Образ Вєрки Сердючки викликав шалений ажіотаж у Хельсінкі серед фанатів і журналістів Євробачення. Проаналізувавши європейські ЗМІ та оцінивши сприйняття виступу публікою, ми поліпшуємо наш прогноз щодо українського учасника", - заявив Геннадій Курочка, керуючий партнер CFC Consulting.

Експерти компанії вважають, що, якби Сердючка стартувала з півфіналу, ймовірність перемоги на конкурсі Євробачення була б ще вищою. Проте, навіть при існуючому розкладі, Київ може в 2008 році знову прийняти в себе цей музичний конкурс.

Крім того, стали відомі результати українського on-line голосування з приводу кандидатури Андрія Данилка на Євробачення-2007 і шоу-продукту, з яким він поїде на конкурс, проведеного офіційним сайтом пісні Вєрки Сердючки Danzing.

У голосуванні взяло участь 964 чоловік. 536 підтримали Вєрку Сердючку і її пісню, 428 проголосували проти.

Нагадаємо, що вчора в Хельсінкі о 21.00 (22.00 за київським часом) за місцевим часом розпочався півфінал Євробачення-2007, а фінал відбудеться у той же час 12 травня, пише Korespondent.net.


Зараз ви читаєте новину «Експерти переглянули прогнози щодо перемоги Вєрки Сердючки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі