Ексклюзиви
пʼятниця, 12 жовтня 2018 10:03

Джамала порадувала фанатів новим альбомом

Джамала порадувала фанатів новим альбомом
Джамала порадувала фанатів новим альбомом "Крила". Фото: прес-служба співачки

Українська співачка Джамала презентувала 5-й студійний альбом "Крила". Він значно відрізняється за звучанням і змістом від попередніх.

Заміжжя співачки, народження сина, перемога в Євробаченні-2016 наклали відбиток на пісні, пише "Новое время".

До нового альбому увійшло 10 композицій: 7 із них написані українською мовою та 3 англійською. Для роботи над альбомом Джамала запросила українського джазового піаніста, що живе у Нью-Йорку, Юхима Чупахіна, а також гітариста групи "Океан Ельзи" Володимира Опсеніцу. На 3 пісні з альбому вже знято кліпи - це "Крила" (режисер Анна Копилова), "Сумую" та "I Believe In You" (режисер Ігор Стеколенко).

Пісні в альбомі за характером дуже різні - від ніжної та чистої "Любити", надихаючої "Крила", грайливої "Незнайомець" до драматичної та напруженої "Натовп", написаної за мотивами поеми Олени Теліги.

"У цьому альбомі можна почути кілька музичних стилів: від мінімалістичної електронної музики до насиченого соулу а-ля Motown Records 1970-х. Я писала його протягом останніх півтора років, і за цей час у моєму житті відбулося багато подій, головні з яких - це заміжжя та народження сина. Звичайно, все це вплинуло і на звучання, і на зміст альбому. Про кожну пісню хочеться сказати окремо, всі вони дуже важливі для мене", - поділилася Джамала.

У Києві альбом наживо можна буде послухати на концерті 23 листопада у клубі Bel Etage. А вже за місяць після релізу співачка відправляється в тур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала вперше показала нового "члена сім'ї"

Співачка Джамала поділилася в мережі фотографією свого сина Еміра-Рахмана. Малюка одягнули в костюм сірого кольору для фото в Instagram.

Еміру-Рахману вже виповнилося 6 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Джамала порадувала фанатів новим альбомом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі