Ексклюзиви
неділя, 02 жовтня 2016 13:21

Двійники Гаррі Поттера отримали книгу з підписом Роулінг
26

Фото: Олександр Фальчевський

30 вересня у столичному Українському домі відбулася презентація восьмої частини магічної саги "Гаррі Поттер і прокляте дитя" видавництвом "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА". Того ж вечора розпочався продаж книги.

Український переклад надрукований у п'ятірці перших у світі. У Росії книга вийде у листопаді.

"Гаррі Поттер і прокляте дитя" - це п'єса, яку британська письменниця Джоан Роулінг написала разом з двома драматургами. В Лондоні поставили виставу. Квитки на неї розкуплені на кілька місяців уперед.

"Я сам був засмучений, що от п'єса, а коли прочитав, зрозумів переваги. П'єса швидше читається, там сюжет дуже стрімкий. Ти просто ковтаєш цю книжку. Думаю, що ця книжка буде до ранку прочитана", - розповів Іван Малкович, директор видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український переклад восьмого "Гаррі Поттера" підготували за 40 днів

За сюжетом, Гаррі Поттер - 37-річний батько трьох школярів, працює в міністерстві магії. Головним героєм книги став його син Албус. Друком вийшло кілька десятків тисяч примірників. Видавництво прогнозує, що без додаткового тиражу не обійтися.

Першими новинку із автографами самої Джоан Ролінг отримали два українські хлопці. Вони взяли участь у конкурсі двійників Гаррі Поттера. Також книгу з підписом авторки отримали двоє переможців вікторини. Їх перевіряли на знання попередніх семи частин.

Зараз ви читаєте новину «Двійники Гаррі Поттера отримали книгу з підписом Роулінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі