Ексклюзиви
субота, 02 липня 2022 13:58

Спецтема: Війна Росії проти України

"Друга Ріка" присвятив пісню Маріуполю й заручникам на Азовсталі: "Емоційно і чесно"

"Друга Ріка" присвятив пісню Маріуполю й заручникам на Азовсталі: "Емоційно і чесно"
Гурт "Друга Ріка" випустив пісню "Чи ти почув". Фото: instagram.com/drugarika

Гурт "Друга Ріка" презентував пісню "Чи ти почув" і кліп до неї.

Уперше колектив зіграв її на благодійному онлайн-концерті в квітні. Присвятив композицію заручникам на Азовсталі та всім постраждалим жителям Маріуполя. Музичною прем'єрою поділився в Instagram.

"Росіяни несуть смерть і горе, але ми мусимо триматися, адже боремося заради світлого майбутнього. Їм не знищити нашу жагу до життя. Наша пісня закликає бачити прекрасне у повсякденному, підказує, звідки брати натхнення та сили рухатись далі. Вона про те, на що чекають сотні полонених як військових, так і цивільних, яких ми мусимо повернути, щоби вони знову могли бачити, чути, жити", – прокоментував фронтмен гурту Валерій Харчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Набирають по 100 млн переглядів: найефектніші кліпи світових артистів, зняті в Києві

Кадри для кліпу взяті з короткометражного фільму A lifetime older. Його зняв 2019 року Гео Лерос. Сюжет стрічки оснований на реальних подіях. Головний герой переживає емоції, які є маренням пораненого бійця. Він згадує найкращі події з минулого, жінку, улюблену роботу та з останніх сил бореться за життя.

У коментарях фанати оцінили нову роботу гурту:

"Плачу під цю пісню. Неймовірно, ви торкнулися цією піснею до моєї душі. Обожнюю творчість вашого гурту", "Це заслуговує на 10 мільйонів переглядів", "Найважче зараз жити сміливо та щасливо з тягарем вини, що щодня гинуть хлопці", "Сильно, боляче, емоційно, надихаюче, чесно - все життя перед очима... Дякую".

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну виконавці не перестають випускати пісні. Чуттєвими й запальними треками вони підіймають патріотичний дух українців. Зірки ось уже протягом чотирьох місяців презентують пісні про війну. Вони потішили несподіваними колабораціями та ліричними треками.

Зараз ви читаєте новину «"Друга Ріка" присвятив пісню Маріуполю й заручникам на Азовсталі: "Емоційно і чесно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі