Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2018 15:59

"Друга Ріка" показали кліп на саундтрек до фільму "Легенда Карпат"

"Друга Ріка" показали кліп на саундтрек до фільму "Легенда Карпат"
Рок-гурт "Друга Ріка" презентував відео на пісню "Доки я не пішов" Фото: inform-ua.info

Рок-гурт "Друга Ріка" презентував відео на пісню "Доки я не пішов", яка стала саундтреком до української стрічки про Олексу Довбуша "Легенда Карпат".

Зйомки кліпу на трек "Доки я не пішов" відбувалися саме там, де знімалася "Легенда Карпат" – в Покутсько-Буковинських Карпатах. Режисером відео став Сергій Скобун.

"Для мене ця пісня є закликом, аби сприймати життя таким, яким воно є. Не боятися падати, плакати, сміятися. Чим нижче впадеш, тим вище потім зможеш стрибнути. Головне - знаходити в собі сили, аби зробити поштовх від землі і рухатися далі", – коментує Валерій Харчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Легенди Карпат" врятував дитину від загибелі

Реліз історичного екшну, головну роль в якому зіграв фронтмен "Друга Ріка" Валерій Харчишин, запланований у США на 13 березня, а 29 березня – в Україні. А от фрагменти фільму вже можна побачити у новому відео гурту.

"Доки я не пішов" – трек з нового альбому "Другої Ріки" "Піраміда".

Український гурт "Друга Ріка" випустила новий альбом. Сьома за рахунком студійна платівка колективу вийшла під назвою "Піраміда". Після 3 років перерви, хлопці знову видали повноцінний альбом.

Зараз ви читаєте новину «"Друга Ріка" показали кліп на саундтрек до фільму "Легенда Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі