Ексклюзиви
неділя, 29 листопада 2020 00:45

Девід Лінч організовує онлайн концерт за участю Стінга і Кеті Перрі

Девід Лінч організовує онлайн концерт за участю Стінга і Кеті Перрі
Режисер Девід Лінч відомий захопленням трансцендентальною медитацією. Під час концерту американські зірки розповідатимуть про її користь та збиратимуть пожертви лікарям та ветеранам. Фото: Dazed

Американський режисер Девід Лінч влаштовує онлайн концерт "Медитуй, Америко". Беруть участь виконавці Стінг, Елвіс Костелло, Kesha, Кеті Перрі, Анжеліка Кіджо та актор Г'ю Джекман. Також виступатиме Бруклінський хор молоді.

Безкоштовний захід влаштовує фонд режисера. Можна зробити пожертву медичним працівникам та їх близьким, які знаходяться в групі ризику через пандемію коронавірусу, а також ветеранам з проблемами психічного здоров'я.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Різдво відкриють дитячу бібліотеку аудіокнижок

Лінч відомий захопленням трансцендентальною медитацією. Практикує з 1973-го, посвятив індус Махаріші Махеш Йогі. Лінч вкладає гроші у будування центрів медитації та стипендій для студентів. Сумарно витратив понад $400 тисяч. 2006-го випустив книгу "Спіймати велику рибу", описав власний досвід трансцендентальної медитації.

2019-го Девід Лінч отримав почесний "Оскар" за внесок у кінематограф серіалами "Твін Пікс" та стрічкою "Малголанд Драйв".

"У вас дуже цікавий смак", — сказав режисер, отримавши нагороду.

Зараз ви читаєте новину «Девід Лінч організовує онлайн концерт за участю Стінга і Кеті Перрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі