Ексклюзиви
неділя, 16 червня 2019 03:28

День батька: підбірка фільмів про татусів та дітей

День батька: підбірка фільмів про татусів та дітей
Фільми про батьків. Фото: з відкритих джерел

В Україні у 2019 році з'явилося новий державне свято - День батька. Його відзначаємо у третю неділю червня. У нинішньому році ця дата припадає на 16 червня.

Пропонуємо вашій увазі підбірку фільмів. де головні герої - татусі.

"2+1"

Життя головного героя була легке й безтурботне доти, поки одна з його колишніх не підкинула йому немовля.

"Армагедон"

Сімейна драма дочки і батька - нафтового магната - розвивається на фоні глобальної катастрофи - до землі летить величезний метеорит. До фатального зіткнення залишаються лічені дні. Настає Армагедон, трагічний фінал світової історії. На метеорит висаджується група буровиків на чолі з Гаррі, коханим дочки.

"В гонитві за щастям"

Неймовірно зворушлива і мотивуюча історія життя і взаємин батька і сина - Кріса Гарднера і його п'ятирічного сина Крістофера.

"Батько нареченої"

Видати дочку заміж - нелегке завдання для кожного тата. Ця комедія підніме настрій усій сім'ї і навчить на чужому прикладі, як важливо приймати вибір своїх дітей.

"Несплячі в Сіетлі"

Романтична і неймовірно зворушлива історія хлопчика Джоні і його тата Сема.

Серіал "Роки і роки" ("Years and Years") стартував у Великій Британії на BBC One 14 травня. У ньому розповідається про життя британської родини середнього класу у 2019-2034 рр.. Не оминув міні-серіал увагою й Україну.

Зараз ви читаєте новину «День батька: підбірка фільмів про татусів та дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі