неділя, 11 червня 2017 21:45

"ДахаБраха" може подорожувати разом з вами

"ДахаБраха" може подорожувати разом з вами
Відео з образами учасників гурту "ДахаБраха" зможе створити кожен Фото: Facebook

Аніматор Сашко Даниленко запустив проект, в якому кожен охочий зможе створити власне анімаційне відео з образами учасників гурту "ДахаБраха".

Проект називається "ДахаБрахаTrip". Задум з'явився з постеру, який Даниленко зробив кілька років тому для благодійного концерту "ДахаБраха" в американському місті Остін, штат Техас.

"Тоді у мене з'явилась ідея додати руху до елементів сценічних костюмів учасників колективу. Ці вбрання розробила дизайнерка Ольга Навроцька. За основу були взяті малюнки з кліпу "Карпатський реп". Мені було б дуже приємно повернутись до знайомих орнаментів та персонажів у цьому проекті! Ваша власна лялькова "ДахаБраха" може подорожувати з вами разом!" – пише Даниленко у своєму Facebook.

Анімація складається з шести зображень. Щоб зробити з них відео, необхідно роздрукувати спеціальні картки. Як їх скомпонувати, Сашко демонструє у ролику. Картки мають розмір листівок, тож це дозволяє узяти їх куди завгодно і сфотографувати на будь-якому фоні

Готовий результат треба опублікувати на своїй сторінці у соціальних мережах із хештегом #dakhabrakhatrip і тегом сторінки "ДахиБрахи". Найкращі роботи колектив розмістить на своїй офіційній сторінці.

Український етно-хаус гурт "ДахаБраха" втретє представлять нашу країну на головній сцені фестивалю Sziget в угорському Будапешті.

Зараз ви читаєте новину «"ДахаБраха" може подорожувати разом з вами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі