Ексклюзиви
понеділок, 12 березня 2018 08:39

"Чорна пантера" б'є рекорди в прокаті

"Чорна пантера" б'є рекорди в прокаті
Фільм "Чорна пантера" зібрав у прокаті понад $1 млрд Фото: playground

Фільм "Чорна пантера" студії Walt Disney перетнув позначку в $ 1 млрд, зібраних в світовому прокаті. Для цього картині треба було 26 днів.

На цьому тижні фільм стартував в Китаї, зібравши за перший день відразу понад $ 20 млн, а за перший уїк-енд - $ 66,5 млн, повідомляє Variety.

"Чорна пантера" стала 33-м фільмом в історії, якому вдалося подолати позначку в мільярд доларів у світовому прокаті. Цікаво, що 16 з цих картин були зняті студією Walt Disney.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Годують недоїдками і не дають спати": покажуть фільм про життя хатньої робітниці

Інсайдери говорять, що Disney збирається просувати "Чорну пантеру" на "Оскар" 2019. При чому не тільки на технічні номінації, а й на ключові.

На другому місці за підсумками вихідних виявився ще один проект створений під патронажем компанії Walt Disney, - "Злам часу". Він дебютував з результатом $ 33,3 млн. Третій рядок рейтингу зайняв ще один дебютант - малобюджетний хоррор під назвою "Незнайомці 2: Жорстокі ігри", що зібрав $ 10,4 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Чорна пантера" б'є рекорди в прокаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі