Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 18:10

Цього місяця вийде найочікуваніший сіквел року

У Нью-Йорку 30 квітня відбудеться довгоочікувана прем"єра третьої частини Людини-Павука. Американські експерти в області кіно вважають цей сіквел одним з найочікуваніших у 2007 році.

Зйомки легендарної Людини-Павука стартували ще на початку минулого року. Тоді ж було заявлено, що головного героя гратиме Тобі Мегуайр. Сценарій до третьої частини фільму написав Алвін Саржент. Режисером стрічки залишився, як і в попередніх серіях, Сем Реймі.

Фільм вийде на екрани кінотеатрів вже 4 травня.  Під час прем"єрного тижня, який назвали Тижнем Людини-Павука в Нью-Йорку, пройде низка урочистих заходів, в яких візьмуть участь актори Тобі Мегуайр і Кірстен Данст.

Світова прем"єра відбудеться майже двома тижнями раніше. Побачити фільм можна буде вже 16 квітня в Токіо, але американський показ стане свого роду кульмінацією.

На думку глядачів, друга частина Людини-Павука вийшла барвистішою, ніж перша. Режисер Реймі врахував всі слабкі сторони попередньої серії і постарався їх уникнути. Тривимірні польоти героя були доведені до досконалості. А актор Тобі Мегуайр, що зіграв Павука, виглядав набагато людяніше, ніж персонаж коміксу.

Показ фантастичної стрічки пройде в рамках кінофестивалю Трайбека, заснованого в 2002 р. актором і режисером Робертом де Ніро. За п"ять років існування фестиваль збагатив скарбницю міста більш ніж на $300 млн. і довів тим самим свою спроможність. Тепер він вважається одним з найавторитетніших кінооглядів.

Всього на манхеттенському фестивалі буде показано більше 250 картин, повідомляє Утро.ru.
Зараз ви читаєте новину «Цього місяця вийде найочікуваніший сіквел року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі