Ексклюзиви
четвер, 11 травня 2017 21:45

Цар Леонід із "300 спартанців" зіграв бізнесмена

Цар Леонід із "300 спартанців" зіграв бізнесмена
Американський актор Джарерд Батлер зіграв головну роль у фільмі "Мисливець із Волл-стріт". Фото: YouTube

18 травня в прокат виходить драма "Мисливець із Уолл-стріт" режисера Марка Вільямса.

В основу сюжету - історія "мисливця за головами" Дейна Дженсона. Чоловік не бачить перед собою нічого, окрім кар'єрного зросту. Боротьба за вищу посаду захоплює головного героя і це ставить під загрозу його сімейне життя. Дейн все менше часу проводить з дружиною та не помічає власних дітей.

У головній ролі американський актор Джарерд Батлер, який грав у стрічках "300 спартанців", "Привид опери", "Рок-н-рольщик" та багато інших.

"Мені рідко вдається зіграти такого персонажа, який веде себе буйно і несамовито. Він напористий, агресивний, позбавлений співчуття. Тому він байдужий до своєї сім'ї, егоїстичний і жорсткий на роботі", - поділився Батлер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три найцікавіші кінопрем'єри тижня

Режисер стрічки підійняв проблеми, коли в гонитві за успіхом, не залишається часу на близьких. "Мисливець з Уолл-стріт" - перша режисерська робота Марка Уільямса. Ідея сюжету так надихнула колишнього продюсера, що той вирішив спробувати себе у ролі режисера.

Сценарій було створено ще у 2012 році. Він отримав нагороду на міжнародній кінопремії Page.

11 травня в український прокат виходить бойовик "Загублене місто Z " режисера Джеймса Грея. Фільм знятий за книгою журналіста Девіда Гранна.

Зараз ви читаєте новину «Цар Леонід із "300 спартанців" зіграв бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі