Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2021 18:24

"Бумбокс" виступатимуть біля басейну в 37 м

"Бумбокс" виступатимуть біля басейну в 37 м
Гурт "Бумбокс" виступить 19 серпня у київському Osocor Residence. Фото: Facebook / Юрій Грязнов

19 серпня гурт "Бумбокс" виступить у столичному комплексі Osocor Residence.

Останній на сьогодні альбом "Таємний код: Рубікон" у двох частинах гурт Андрій Хливнюк і компанія випустив 2019-го.

У листопаді торік музиканти презентували хіп-хоп версію пісні "Ангела, як я". Оригінальний трек гурт "Крихітка Цахес" випустив у єдиному альбомі 2005-го "На першому місці". У кліпі на нову версію "Ангела" символізм голландських та іспанських ренесансних натюрмортів поєднали із сучасними речами – мобільним телефоном, депутатським значком, шевроном "Беркута" тощо. У такий спосіб хотіли проілюструвати історію України останніх 30 років. Упродовж кліпу Андрій Хливнюк зазнає поранення та вкривається новими татуюваннями – це також символізує події з новітньої історії країни.

"Це пісня про закінчення стосунків, якою вона й була від початку, - каже Хливнюк. - А для тих, хто розуміє образність, це пісня-діалог із теперішньою реальністю".

У лютому 2021-го "Бумбокс" презентував трек "Жаль". Пісня із двох віршів "Жаль" і "Ехать к тебе" створена в стилістиці ранніх альбомів гурту. Ця композиція - перша повноцінна робота гітариста "Бумбокс" Дмитра Куваліна як співавтора музики.

У червні 2021 року "Бумбокс" спільно із Сашею Чемеровим, колишнім лідером "Димної суміші", а нині фронтменом лос-анджелеського гурту The Gitas випустили пісню "Любила".

"Фішка Чемерова в тому, що простими словами здатен донести глибину, продовжує Хливнюк. - На "Рубиконі" записали спільну пісню "Тримай мене". Стала хітом у Білорусі. Росіяни, які приїжджають туди на наші концерти, найбільше просять її і "Колишню". Дивно, за логікою мали б хотіти слухати пісні російською. Домовлялися з Чемеровим більше не записувати дует. Але на спільній репетиції з третього виконання вийшов діамант. Залишилося знайти для композиції "Любила" хор госпел. Відшукали реальних афроукраїнців в одній із київських баптистських церков".

Про шоу в Osocor Residence група каже: "Це буде просто літній концерт на сцені біля 37-метрового басейна. Нам захотілося акустики гітари, проникливої лірики й вокалу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За сім днів прозвучать 16 концертів: оголосили програму фестивалю Bouquet Kyiv Stage

"Бумбокс" виступатиме на фестивалі Atlas Weekend Bukovel. На гірському курорті в Івано-Франківській області 23-24 серпня також гратимуть "Антитіла", ТНМК, Dakooka, Kosmopolis, O.Torvald, Stoned Jesus, The Unsleping.

Зараз ви читаєте новину «"Бумбокс" виступатимуть біля басейну в 37 м». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі