Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2019 14:10

"Бумбокс" випустив кліп на пісню "ДШ"
6

Фото: Сергій Сараханов, Артур Радько

Гурт "Бумбокс" опублікував відео на пісню "ДШ" з альбому "Таємний код: Рубікон. Частина 1". Кліп на неї знімали в переході біля станції київського метро Університет, на майданчику "Кінодром" кіностудії Довженка та на паркінгу столичного ТЦ "Атмосфера".

Це третє відео "Бумбоксу" від режисера Станіслава Гуренка. У липні 2018-го він змонтував кліп "Тримай мене", у квітні 2019-го вийшла "Безодня" з Тіною Кароль.

"ДШ" — єдина російськомовна композиція на платівці "Таємний код: Рубікон. Частина 1".

"Це пісня не тільки про самотнього батька з двома дітьми, — сказав соліст гурту Андрій Хливнюк в інтерв'ю виданню Karabas Live — Це спроба докричатися до людей по інший бік лінії фронту. Сказати їм про те, що на них чекає революційна або еволюційна зміна. Мені було важливо, щоб люди, які не знають українсько мови, почули і відчули меседж цієї пісні без перекладу. Це дуже цікавий процес — пошук мови, яка може максимально гостро висвітлити сенс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт "Тимпаче" випустив альбом, який писав 10 років

З 19 вересня триває всеукраїнський тур гурту "Бумбокс" на підтримку 7-го студійного альбому "Таємний код: Рубікон. Частина 1". Найближчий концерт відбудеться 26 жовтня у Запоріжжі.

Зараз ви читаєте новину «"Бумбокс" випустив кліп на пісню "ДШ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі