середа, 11 квітня 2018 18:22

Букмекери оцінили шанси Меловіна вийти у фінал Євробачення

Букмекери оцінили шанси Меловіна вийти у фінал Євробачення
Букмекери вважають, що Меловін пройде до фіналу конкурсу. Фото: mignews.com.ua

Співак Меловін представить Україну на Євробаченні-2018 у Португалії. Виконавець заспіває у другому півфіналі, який відбудеться 10 травня. За результатами голосування глядачів та журі з 18 країн оберуть десять, які вийдуть до фіналу конкурсу.

На сайті Eurovision World з'явилися передбачення букмекерів, хто з півфіналістів пройде до наступного етапу.

Меловіну пророкують 3 місце у півфіналі. Це дозволить йому пройти до фіналу і поборотися за головний приз конкурсу - кришталевий мікрофон.

Крім України, високі шанси на кваліфікацію мають Швеція, Австралія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Молдова, Данія, Росія та Латвія.

Угорщина, Румунія, Сербія, Чорногорія, Словенія, Мальта, Грузія та Сан-Марино, на думку букмекерів, не пройдуть до фіналу конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букмекери назвали фаворита Євробачення-2018

Участь у Євробаченні-2018 візьмуть виконавці із 43 країн. У фіналі, який відбудеться 12 травня, виступлять лише 26 виконавців. Серед них автоматично опиняються учасники з країн "великої п'ятірки" (Велика Британія, Франція, Італія, Іспанія та Німеччина), а також країна-господар Португалія. Перемогу на цьогорічному конкурсі пророкують представниці Ізраїлю Нетті Барзілай. Виступить з піснею Toy.

Зараз ви читаєте новину «Букмекери оцінили шанси Меловіна вийти у фінал Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі