Ексклюзиви
неділя, 21 травня 2017 21:45

Безжальний вбивця допоможе помститися школярці - трилер від режисера "Термінатора"
6

В прокат вийде трилер "Час скажених псів"
Фото: Кінокомпанія ММД
В прокат вийде трилер "Час скажених псів"
В прокат вийде трилер "Час скажених псів"
В прокат вийде трилер "Час скажених псів"
В прокат вийде трилер "Час скажених псів"

8 червня у прокат виходить бойовик "Час скажених псів" від Джонатана Мостоу. Він - режисер фільмів "Термінатор 3: Повстання машин", "Ван Хельсинг" та "Ромовий щоденник".

За сюжетом "ідеальна машина для вбивства" кілер-одинак Стівен Лукас збирається піти з професії. Він схибив лише один раз і не зміг натиснути на курок - пожалів дівчину-підлітка. Тепер Стівен і школярка Елла поневіряються по Європі, щоб помститися винуватцям жорстокого вбивства її сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 нових українських кінопрем'єр

В основу картини ліг роман Кевіна Уігналла, виданий російською мовою під назвою "Собачий спадок". Права на екранізацію книги придбав Пол Лейден. У співпраці з лауреатом Берлінале-2009 Ореном Моверманом написали сценарій. Ролі виконали Сем Уортінгтон, Одея Раш та Емі Ландекер.

Плащ Стівена - героя Сема Уортінгтона став відлунням образу персонажа Роберта Де Ніро з фільму "Таксист" 1976 року.

У мережі опублікували новий трейлер пятої частини пригодницької саги про пірата Джека Горобця "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок". Стало відомо, що у новому фільмі на екрани повернуться Білл Тернер, якого грає Орландо Блум. А також дружина Тернера – Елізабет у виконанні Кіри Найтлі. Стрічка вийде у прокат 25 травня.

Зараз ви читаєте новину «Безжальний вбивця допоможе помститися школярці - трилер від режисера "Термінатора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі