Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2018 14:35

Бенедикт Камбербетч полисів для ролі: перше фото

Британський кіноактор Бенедикт Камбербетч став зіркою нової політичної драми "Брекзіт" про вихід Великої Британії з Європейського Союзу. Режисером стрічки став Тобі Хейнз.

Вже опублікували перший кадр з майбутньої кінокартини "Брекзіт". Бенедикт зіграє роль політика Домініка Каммінгса, який став ідейним натхненником виходу країни з ЄС, пише esquire.com

Автор: esquire.com
  Бенедикт Камбербетч втілив образ політика Домініка Каммінгса.
Бенедикт Камбербетч втілив образ політика Домініка Каммінгса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шерлок" Камбербетч знову став батьком

У фільмі також з'являться такі актори як Рорі Кіннер, який виконає роль директора з комунікацій Крейга Олівера. А також Джон Хеффернан, який зіграє Меттью Елліотта, – виконавчого директора кампанії за вихід з ЄС Vote Leave. У картині також зіграє Річард Гоулдінг, який виконає роль Бориса Джонсона – міністр закордонних справ Великої Британії.

Стрічка розкаже про групу політиків, які намагатимуться завоювати прихильність та голоси британського народу, щоб вийти зі складу Європейського Союзу. Точна дата прем'єри стрічки "Брекзіт" поки що невідома, але вже в цьому році вона вийде на британському телеканалі Channel 4.

Кінокритики вважають, що одним з найпопулярніших серіалів у 2018 році стане британський "Патрік Мелроуз", який створюють за п'ятьма романами букерівського номінанта британця Едварда Сент-Обіна. Головного героя зіграв Бенедикт Камбербетч.

Зараз ви читаєте новину «Бенедикт Камбербетч полисів для ролі: перше фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі