Ексклюзиви
середа, 03 липня 2019 17:37

Англійці Massive Attack выпустили кавер на пісню Єгора Лєтова

Англійці Massive Attack выпустили кавер на пісню Єгора Лєтова
Панк-музикант Єгор Лєтов вважається одним з символів боротьби із радянською цензурою. tayga.info

Everything Is Going According To Plan або "Все іде по плану" - нова пісня англійського тріп-хоп гурту Massive Attack. Це кавер на пісню гурту "Гражданская оборона".

Колектив випустив композицію на рентгенівському знімку. Саме таким чином підпільно записували музику у радянські часи, коли Єгор Лєтов та "Гражданская оборона" були найбільш популярними. Це частина арт-перформанса проти цензури. Платівку можливо буде послухати не більше 15 разів, потім інформація зітреться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майлі Сайрус зняла матір у епатажному кліпі

Колектив вже давно виконує цю пісню на концертах, однак записали тільки зараз. Також на живих виступах Massive Attack з вокалісткою Cocteau Twins Ліз Фрейзер грають композицію ще однієї учасниці "Гражданской обороны" Янки Дягілєвої "Печаль моя світла".

Існує версія, що анонімний вуличний художник Бенксі це лідер Massive Attack Роберт Дель Най. Нещодавно граффіті артист використав той же прийом, що і музиканти – створив картину, яка з часом зникає.

Зараз ви читаєте новину «Англійці Massive Attack выпустили кавер на пісню Єгора Лєтова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі