пʼятниця, 24 серпня 2007 16:55

Анджеліна Джолі важко хвора

Видання Star Magazine стверджує, що різке схуднення голлівудської актриси Анджеліни Джолі безпосередньо пов"язане з важким захворюванням печінки, яке небезпечне для життя знаменитості.

Як повідомляє журнал, нинішня вага Джолі - близько 44,5 кг. Її постійно мучать запаморочення і слабкість. Чоловік актриси Бред Пітт також повідомив, що він украй стурбований станом своєї коханої.

Пітт розповів їх спільним друзям, що він докладає всі зусилля для того, щоб переконати Джолі звернутися до медиків. У Джолі відсутній апетит. Проте видання пише, що друзі Пітта вважають, що актриса хвора на гепатит або захворювання, яке відоме тільки Пітту. На їх думку Пітт приховує справжній стан речей.

Нагадаємо, що раніше Бред Пітт заявляв, що різке схуднення дружини викликане дуже активним способом її життя і напруженим графіком роботи в Голлівуді.

Сама Джолі не вважає, що вона серйозно хвора: "Я завжди була худою. А цього року я втратила свою маму, і це було дуже важким випробуванням. У мене чотири дитина, і я закінчила годувати груддю. Мені було важко повернутися до нормального харчування".

За матеріалами Сутки

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі важко хвора ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі