Ексклюзиви
вівторок, 11 лютого 2014 16:13

Американка продовжує дивувати гігантськими інсталяціями з відходів
6

Фото: kulturologia.ru

Папір, канцелярські приналежності, вицвілі скатертини, картон - з усього перерахованого художниця Крістал Вагнер створює художні інсталяції.

Уродженка міста Балтімор займається графікою, скульптурою та створює дивовижні інсталяції з використаних матеріалів і асортименту недорогих магазинів. Отримавши відмінну профільну освіту, в 2008-му році - ступінь магістра образотворчих мистецтв в Університеті Теннессі, а чотирма роками раніше - ступінь бакалавра в коледжі образотворчих мистецтв в Атланті, Вагнер багато працює, активно виставляється і викладає.

Її роботи ставали призерами численних конкурсів, як національного, так і міжнародного масштабу. Двічі, у квітні 2008 року і в березні 2010 року, її роботи були відзначені веб-версією журналу про мистецтво Juxtapoz, а влітку 2010-го, а потім взимку 2012-го, вона була на обкладинці знаменитого Graphic Impressions Magazine.

Зараз ви читаєте новину «Американка продовжує дивувати гігантськими інсталяціями з відходів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі