вівторок, 04 червня 2019 11:58

Alekseev у новому кліпі "Цілуй" показав, що дорослішає

Alekseev у новому кліпі "Цілуй" показав, що дорослішає
Заради цього відео музикант пішов на сміливі перевтілення – від зміни іміджу до незвичної поведінки в кадрі Фото: Беларусь сегодня

Український співак Alekseev випустив кліп на пісню "Цілуй".

Режисером кліпу ушосте виступив Алан Бадоєв. Заради цього відео музикант пішов на сміливі перевтілення – від зміни іміджу до незвичної поведінки в кадрі, розповідає 112.ua.

Творча команда підібрала 4 різних за типажем дівчат. Героїні мали показати в кадрі, як на кожну з них впливає музика Alekseev. Учасниці знімального процесу по-своєму сприймають текст пісні "Цілуй".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реперка Alyona Alyona презентувала кліп

"Ця пісня, як і кліп, – повне перезавантаження мого музичного стилю. Я дорослішаю, мої життєві орієнтири змінюються. Хочеться більше експериментів. Усі ці метаморфози органічні з моїм внутрішнім світом", - говорить співак.

Український співак ALEKSEEV дебютував у кіно в ролі самого себе. У перервах між гастролями містами у рамках свого першого Всеукраїнського туру "П'яне сонце" ALEKSEEV провів добу на знімальному майданчику новорічного 4-серійного фільму.

Зараз ви читаєте новину «Alekseev у новому кліпі "Цілуй" показав, що дорослішає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі