Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2018 11:16

Актор серіалу "Картковий будинок" засвітився в окупованому Донецьку

Американський актор Пітер фон Берг приїхав до окупованого Донецька. Там зустрівся з артистами Донецького академічного музично-драматичного театру.

"У нашому театрі голлівудський актор Пітер фон Берг провів творчу зустріч. Захід відвідали понад п'ятдесят акторів муздрами, серед них - провідні артисти і майстри сцени, театральна молодь, а також вихованці школи-студії "Перспектива", - розповіли в театрі.

Автор: donetsk.kp.ru
  В Донецьку зустрічався з акторами музично-драматичного театру.
В Донецьку зустрічався з акторами музично-драматичного театру.

У американському серіалі "Картковий будинок" грав роль міністра закордонних справ Росії Івана Бугаєва.

Візит триватиме до 15 квітня. За словами актора, він приїхав на запрошення свого друга. Окупований Донецьк вважає російською територією.

"Я народився за кордоном, але мої батьки російського походження, тому я говорю на обох мовах, хоча вперше побував у Росії уже в зрілому віці. Ще не встиг добре познайомитися з містом, але вже бачив місця обстрілів", - сказав Пітер фон Берг.

Автор: Pinterest
  Пітер фон Берг у серіалі "Картковий будинок".
Пітер фон Берг у серіалі "Картковий будинок".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився тизер заключного сезону "Карткового будинку" без Кевіна Спейсі

6-й сезон серіалу "Картковий будинок" стане останнім. Вийде на екрани восени. Покажуть 8 епізодів. Головну роль зіграє акторка Робін Райт.

Зараз ви читаєте новину «Актор серіалу "Картковий будинок" засвітився в окупованому Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі