понеділок, 22 жовтня 2018 21:45

Актор із "Гри престолів" натякнув на смерть свого персонажа

Актор із "Гри престолів" натякнув на смерть свого персонажа
Тіріон Ланністер може загинути у фіналі "Гри престолів". Фото: youtube.com

Актор Пітер Дінклейдж, який грає Тіріона Ланністера у "Грі престолів", натякнув на ймовірну смерть свого персонажа у фінальному сезоні серіалу.

"Думаю, його історії вигадали хороше закінчення. Як би там не було, смерть може бути хорошим виходом", - сказав Дінклейдж у інтерв'ю виданню Vulture.

Актор додав, що останній знімальний день серіалу був "сумний, але прекрасний".

За його словами, в той день на майданчик приїхало багато людей, з якими він працював з самого початку шоу.

"Я в свою чергу теж намагався попрощатися з усіма колегами, коли вони завершували роботу. Це було дійсно важко", - додав Дінклейдж.

Завершальний 8-й сезон серіалу має вийти навесні 2019-го. У ньому буде 6 серій. Творці обіцяють найбільшу бойову сцену в історії серіалу. На її зйомки знадобилося 11 тижнів. Очікують, що за кількістю смертей останній сезон значно перевищить всі минулі сезони разом узяті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали причину затримки виходу фінального сезону "Гри престолів"

Американський письменник Джордж Мартін розповів, що історія в "Грі престолів" є аналогією того, що відбувається на Землі. Прообразом зими, яка насувається на Вестерос, є загроза глобального потепління на планеті.

"Жителі Вестерос беруть участь у своїх приватних чварах, борючись за владу, статус і багатство. І вони настільки занурені в це, що ігнорують загрозу. Ми сперечаємося про важливі речі - міжнародну політику, внутрішню політику, права та обов'язки, соціальну справедливість. Всі ці речі важливі. Але поки ми розриваємося між ними і витрачаємо сили, загроза кліматичних змін нікуди не зникає", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Актор із "Гри престолів" натякнув на смерть свого персонажа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі