четвер, 11 січня 2018 16:25

Актор з "Усіх грошей світу" заробив у 1,5 тис. разів більше, ніж його партнерка по фільму

Актор з "Усіх грошей світу" заробив у 1,5 тис. разів більше, ніж його партнерка по фільму
Мішель Вільямс не заробила й 1% від гонорару Волберга. Фото: spletnik.ru

Гонорар американського актора Марка Волберг за зйомки у фільмі "Всі гроші світу" у 1,5 тис. разів перевищив заробіток його партнерки по фільму Мішель Вільямс, повідомляє USA Today.

Волберг заробив $1,5 млн, в той час як Вільямс отримала лише $1 тис. При цьому обоє акторів виконують у фільмі головні ролі і співпрацюють з одним агентством.

Ситуація викликала обурення в серед колег-акторів. В різниці між гонорарами вбачають дискримінацію за статевою ознакою.

"Мішель знімається 20 років, була номінована на "Оскар" і виграла "Золотий глобус". Вона заслуговує більшого, ніж 1% від зарплати свого партнера по зйомках", - заявила актриса Джесіка Честейн.

Сама Вільямс зазначила, що погодилася брати участь у стрічці з поваги до режисера. "Я сказала, що буду брати участь в будь-який час, коли я їм знадоблюся. Заради цього я готова пожертвувати своєю зарплатою і своєю відпусткою", - зазначила вона.

В Україні фільм "Всі гроші світу" вийде в прокат з 22 лютого 2018 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найгірші фільми року за версією Rolling Stone

Американське бізнес-видання Forbes назвало голлівудського актора, який приносить найменше прибутку виробникам кіно. Ним став Марк Волберг, найдорожчий актор 2017 року. Його заробіток склав $68 млн.

Зараз ви читаєте новину «Актор з "Усіх грошей світу" заробив у 1,5 тис. разів більше, ніж його партнерка по фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі