Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 12:00

27-й BookForum оголосив програму онлайн-фестивалю

Автор: пресслужба BookForum
  Почесною гостею 27-го BookForum стане американська письменниця та музикантка Патті Сміт, яку називають "хрещеною матір'ю панк-року"
Почесною гостею 27-го BookForum стане американська письменниця та музикантка Патті Сміт, яку називають "хрещеною матір'ю панк-року"

Оголосили програму 27-го Львівського міжнародного літературного фестивалю "Форум видавців". Цього року вперше відбудеться онлайн. Триватиме з 16 до 20 вересня.

Фокусна тема - "Перепис населення: знати, хто ми є". Її кураторкою стала літературознавиця і критикиня Ганна Улюра.

Програму формує 31 тематичний кластер і спецпроєкт. До 137 онлайн-подій приєдналися понад 300 учасників. Серед них - 23 іноземних автори з 5 континентів.

"Цьогоріч ми сформували програму за питаннями перепису населення. Кожна дискусія, читання, розмова, лекція - це відповідь на одне з восьми питань опитувальника. Усі спікери - не випадкові. Вони готові чесно відповідати, а ми - слухати й почути", - каже програмна директорка BookForum Софія Челяк.

Почесна гостя фестивалю - американська письменниця та музикантка Патті Сміт. Спеціальні гості - мексиканська авторка Фернанда Мельчор, австралійка Гізер Морріс, британець Пітер Померанцев.

Цього року навколо BookForum об'єдналися 6 літературних фестивалів, які проводитимуть події у межах спецпроєктів: Мистецький Арсенал, Мистецький фестиваль "Ї", Кримський інжир, Translitarium, Острів Європа та Meridian Czernowitz.

Усі події 27-го BookForum - безкоштовні. Онлайн-трансляції пройдуть на сайті bookforum.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оберуть секс-символів української культури

Серед подій фестивалю - "Ніч поезії та музики non-stop". Триватиме 19 вересня з 21:00 до 02:00. Виступатимуть 4 українські та 5 іноземних поетів, а також гурти Kurs Valüt, Ragapop, Ofliyan, The Unsleeping, співачка Стасік.

Зараз ви читаєте новину «27-й BookForum оголосив програму онлайн-фестивалю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі