Ексклюзиви
субота, 14 липня 2018 21:45

23 особистості в одній людині: показали перші кадри сиквела "Спліт"
5

У мережі з'явилися перші кадри фільму "Скло". Він стане продовженням психологічного трилера "Спліт" про маньяка з синдромом множинної особистості, якого зіграв Джеймс Мак-Евой.

Крім того, режисер М. Найт Шьямалан долучить до "Скла" персонажів зі свого фільму "Невразливий" 2000 року, пише Entertainment Weekly.

"Спліт", що вийшов на екрани торік, був продовженням "Невразливого", однак між собою картини пов'язані не були. "Скло" об'єднає героїв обох фільмів.

За сюжетом, Кевін Крамб, всередині якого борються 23 особистості, зустрічає терориста-інваліда Містера Скло. Вони боротимуться зі своїми старими ворогами: супергероєм Девідом Даном і дівчиною-підлітком Кейсі Кук - жертвою Крамба, яка вижила в попередньому фільмі.

Крім Джеймса Мак-Евоя, головні ролі виконали Брюс Вілліс, Семюель Л. Джексон, Аня Тейлор-Джой та Сара Полсон.

З'явилися перші кадри сиквела фільму "Спліт"
Фото: Entertainment Weekly
З'явилися перші кадри сиквела фільму "Спліт"
З'явилися перші кадри сиквела фільму "Спліт"
З'явилися перші кадри сиквела фільму "Спліт"
З'явилися перші кадри сиквела фільму "Спліт"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіра Найтлі зіграє видатну письменницю: показали перші кадри

Творці драматичного фільму "Марія – королева Шотландії" поділилися 2 постерами та трейлером до майбутнього фільму. Головні ролі зіграли номінантки на "Оскар-2018" Марго Роббі та Сірша Ронан.

Стрічку "Марія – королева Шотландії" зняли за мотивами однойменної книги письменника Джона Гая. Режисеркою фільму стала британка Джозі Рурк. На екранах фільм з'явиться 7 грудня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «23 особистості в одній людині: показали перші кадри сиквела "Спліт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі