Ексклюзиви
неділя, 20 серпня 2017 21:46

Симфонічний оркестр зіграє "Кіносимфонію Україніка"

Симфонічний оркестр зіграє  "Кіносимфонію Україніка"
В Київській консерваторії відбудеться вечір " Кіносимфонія Україніка" Фото: Facebook

22 жовтня в Київській консерваторії відбудеться вечір " Кіносимфонія Україніка".

Багатожанровий твір "Кіносимфонія Україніка" - це суміш музики і відеоряду. Під час концерту на великому екрані візуальна складова твору – рідкісні архівні кадри з історії України та такі ж епізоди новітньої української історії.

У виконанні симфонічного оркестру звучатимуть народні пісні, пісні на вірші Кобзаря, музика національних куренів-меншин, бойові пісні, духовний та державний гімни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика для Марточки або світова прем`єра концерту для віолончелі

"Зірки, серпи, кувалди, сюжети про братерство народів і про просту людину на соціальному олімпі ріжуть око з огорож і фасадів сільської школи і столичного парламенту. Все це створене засобами саме монументального мистецтва. І відповідь повинна бути адекватною. Як мінімум, інстинкт самозбереження підштовхує. Глядач побачить, як в усі часи історії України до захисту своєї оселі на рівних із професійними військовими із зброєю в руках ставали цивільні – чоловіки, жінки і діти", - запевняють організатори.

Квитки на концертний захід "Кіносимфонія Україніка" коштують 190-890 грн. Їх можна придбати за посиланням.

В Київській опереті сестри Тельнюк представили нову концертну програму "Наш Шевченко" у супроводі симфонічного оркестру.

Зараз ви читаєте новину «Симфонічний оркестр зіграє "Кіносимфонію Україніка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі