вівторок, 30 січня 2018 14:07

10 тис. людей і сцена з футбольне поле: у Києві прогриміло шоу Девіда Гетти
8

Девід Гетта виступив у Києві
Фото: Прес-служба
Девід Гетта виступив у Києві
Девід Гетта виступив у Києві
Девід Гетта виступив у Києві
Девід Гетта виступив у Києві

28 січня у столичному Міжнародному виставковому центрі зібралися понад 10 тисяч фанатів одного з найкращих діджеїв світу - Девіда Гетти.

Французький музикант уперше за дев'ять років відвідав Україну. Сольне шоу проходило в рамках European Arena Tour, який крім Києва охопить 11 міст і вісім країн.

Спеціально для виступу Гетти в МВЦ побудували сцену шириною з футбольне поле і висотою в шість поверхів. Спершу на неї вийшли французький діджей HUGEL і голландський електронний дует DEEPEND. Вони розігрівали публіку чотири години.

О 22:30 на сцені з'явилася зірка вечора. За півтори години Гетта виклався на повну. Відіграв світові хіти: Titanium, Hey Mama, 2U, Love is Gone, Is not A Party, Love Don't Let Me Go, Falling To Pieces, Ain't A Party, Shot Me Down. Завершив виступ "старенькою" Just a Little More Love.

Зі сцени МВЦ Гетта відправився в аеропорт і полетів до Франції тішити тамтешню публіку.

Квитки на київський концерт Девіда Гетти коштували від 800 до 13 тис. грн. Окрім власне виступу діджея організатори підготували українцям фантастичне шоу. Піротехніка, лазери, вогняні ефекти доповнювалися анімацією і відеотрансляціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Гетта вражений схожістю з Олегом Винником

Девід Гетта - один із найкращих діджеїв світу. Із 2007 року входить у першу десятку рейтингу Top 100 DJs від впливового DJMag. У 2011-му очолив його. 6-разовий номінант на премію Grammys, із них 2 перемоги. В активі діджея - понад 10 млн проданих альбомів і більше 40 млн синглів. П'ять із шести його студійних альбомів і 22 сингла ставали платиновими.

Зараз ви читаєте новину «10 тис. людей і сцена з футбольне поле: у Києві прогриміло шоу Девіда Гетти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі