Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2008 17:14

У Лейпцігу стартувала найбільша виставка відеоігор (ФОТО)
9

Сьогодні, 20 серпня, у німецькому місті Лейпціг відкрилася чотириденна виставка Games Convention 2008, яка є найбільшим європейським заходом, що присвячений відеоіграм. Минулого року її відвідало близько 185 тисяч геймерів.

Фото Reuters, за матеріалами expomenu

Найостанніші ігри, краще устаткування, чудові освітні і розважальні програми, спортивні майданчики, шоу, прем"єри і святкові вечірки - все це робить GC - GAMES CONVENTION 2008 подією року.

Її концепція унікальна і тому приречена на успіх: з одного боку GC Games + Entertainment, охоплює всю сферу розваг, навіть виходить за її рамки, а з іншого боку - робоча сторона виставки, якій присвячений величезний розділ GC Business Center, життєво необхідний діловим людям. У ці дві концепції потрапляє і розділ GC family, де представлено все, пов"язане з домашнім використанням комп"ютера і навчанням, і розділ GCDC - міжнародна конференція розробників Game Convention.

GC - це більше, ніж просто виставка, це місце де ви дійсно зможете спробувати і оцінити будь-яку річ з представлених до того, як вона потрапить в магазини.

Виставка GT проходить на території більше 70 000 м. кв. За 4 дні тут можна побачити більше, ніж можна зіграти за все життя.

Тематика виставки Games Convention (GC) 2008
інтернет
локальні мережі
комп"ютери
ігри
навчальні програми
телекомунікація
програмне забезпечення
деталі для комп"ютера

Зараз ви читаєте новину « У Лейпцігу стартувала найбільша виставка відеоігор (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути