Ексклюзиви
четвер, 30 серпня 2007 18:25

Вєрка Сердючка популярна у Франції

Представники французької компанії звукозапису "Юніверсал" приїздили у червні на фестиваль "Таврійські ігри". Вони почули, як співає 33-річний Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, і підписали з ним контракт. Сердючку показали по найпопулярніших французьких телеканалах. А в липні у Франції вийшов Сердюччин сингл — кілька пісень і відео на одному диску — під назвою "Дансінг лаша тумбай". Він одразу увійшов до десятки найпродаваніших у Франції. Зараз цей сингл на шостому місці після Патрісії Каас і ще чотирьох французьких виконавців. Зазвичай пісні іноземців у Франції продаються погано. Лише 1990-го сингл італійського співака Тото Котуньйо "Дісперато" посів дев"яте місце серед найпродаваніших у Франції.

Цього місяця у французькій столиці Парижі вийшов альбом Вєрки Сердючки "Дансінґ Європа" із піснями "Лаша тумбай", "Ессен", "Горбачов" та "Євровіжен квін". Зараз відбирають композиції для українського варіанту цього альбому й малюють до нього обкладинку.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка популярна у Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути