четвер, 04 жовтня 2007 18:11

Визначили найжорстокіші фільми світу

Визначили найжорстокіші фільми світу

Американський часопис "Ентертейнмент Віклі" визначив 15 найжорстокіших фільмів в історії кіно.

На першому місці картина 1998-го року "Американська історія ікс" британського режисера Тоні Кея. Головні герої стрічки — брати Дерек і Денні — члени банди бритоголових. Їхнього батька убив чорношкірий. Хлопці мстять усім, хто має чорний колір шкіри. У США перегляд фільму дозволений лише для глядачів, які досягли 21 року. У ньому 205 разів звучить лайливе слово "фак", також є сцени насильства. Після зйомок продюсери попросили режисера перемонтувати стрічку, прибрати занадто жорсткі епізоди. Кей відмовився це робити. Зняв із титрів своє справжнє ім"я, підписався псевдонімом Хампті Дампті. Перемонтував стрічку виконавець ролі Дерека актор Едвард Нортон. Американський музичний гурт "Anti-Heroes" подав до суду на творців фільму. Бо один із персонажів — нацист — носить на руці татуювання з назвою групи. Музиканти не хотіли, щоб їхня творчість асоціювалася з нацистами.

Найжорстокішими фільмами в історії кіно також визнали драму австралійського режисера Мела Ґібсона "Пристрасті Христові", фільми про людожера Ганнібала Лектора — "Мовчання ягнят" американця Джонатана Демме та "Ганнібал" британця Рідлі Скотта, історичну драму про Другу світову війну "Порятунок рядового Райяна" американця Стівена Спілберґа.

Зараз ви читаєте новину «Визначили найжорстокіші фільми світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути