неділя, 20 травня 2007 16:58

Відмінили київський концерт "Роллінґ Стоунз"

Концерт британської групи "Роллінґ Стоунз" мав пройти 25 липня в НСК "Олімпійський" у Києві. Це був би виступ у рамках європейського турне "A Bigger Bang Tour". Воно почнеться 6 липня концертом у Бельгії, а закінчиться 21 серпня у столиці Великої Британії — Лондоні.

Виступ "Роллінґ Стоунз" перенесли на невизначений термін. Про це сказано на сайті гурту. А на неофіційному британському сайті "роллінґів" написано, що виступ групи у Києві відмінили через дорогі квитки.

— Нам важко було б виступати в цьому місті, — начебто каже гітарист "роллінґів" Кейт Річардс, — якби ми знали, що тисячі людей, що слухають нашу музику з дитинства, лишилися за стінами через високі ціни.

Афіш в українській столиці про концерт британських рокерів не було. Інтернет-сайт "Ольвія" написав, що квитки коштують 180–4800 грн, але не продавав їх. У НСК "Олімпійський" "ГПУ" сказали, що концерту "Роллінґ Стоунз" справді не буде. І зізналися, що його організатори відмовляються спілкуватися з пресою.

25 липня "Роллінґ Стоунз" виступить на варшавському іподромі "Sluzewiec".

Зараз ви читаєте новину «Відмінили київський концерт "Роллінґ Стоунз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути