неділя, 25 березня 2007 17:19

Сухоруков не зіграв у Києві через інфаркт

У п"ятницю в столичному Жовтневому палаці розгорівся театральний скандал. 21 і 23 березня замість вистави "Игроки" з Віктором Сухоруковим, 56 років, та Олегом Меньшиковим, 46 років, показували постановку "Падшая, жена инженера Мамберти" з Анною Самохіною та Сергієм Кошуніним.

Причиною став інфарт Сухорукова. 19 березня його відвезли до кардіологічного комплексу Мінздоров"я Російської Федерації. Кажуть, загрози для життя актора немає.

Меньшиков відмовився виходити на сцену з дублером Сухорукова. Тому до Києва не приїхав.

На стовпах у Жовтневому палаці перед початком вистави висіли оголошення про заміну розміром із альбомний аркуш. Третина глядачів пішла до зали. Більшість побігли до кас вимагати гроші за квитки. Однак там було зачинено.

— Хтось матюкався, я навіть плакала, — розказує київська студентка Катерина Хуторна, 17 років. — Я ж зі стипендії збирала на найдешевший квиток — 170 гривень.

Найдорожчі квитки коштували до $300.

Наступного дня в касах роздавали порізані на шматочки афіші вистави "Игроки". На них написаний телефон театрального агентства "Прем"єра", що на вул. Довженка, 10.

— Але гроші повернуть лише за 21 березня, — попередила в суботу касирка Жовтневого палацу. — І то не всім. А за 23-тє, кажуть, узагалі не повертатимуть.

Із "Прем"єрою" "ГПУ" зв"язатися не вдалося. Там постійно ввімкнено автовідповідач.

Зараз ви читаєте новину «Сухоруков не зіграв у Києві через інфаркт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути