четвер, 03 січня 2008 17:41

"Сексуальні неврози наших батьків" показали в театрі "Дах"

Допрем"єрний показ вистави "Сексуальні неврози наших батьків" за п"єсою молодого швейцарського драматурга Лукаса Берфуса у столичному театрі "Дах" відбувся в останній четвер старого року. Це історія про психічно хвору дівчинку Дору, яку лікарі кололи транквілізаторами. Коли вона виросла, мати вирішила припинити давати доньці ліки. Дора опиняється в дорослому світі, але не знає, як жити.

Посеред сцени, залитої водою, на стільці сидить головна героїня Дора. Вона повністю роздягнена. Вздовж стін, за скляними перегородками — інші персонажі. Протягом вистави дівчина не підіймається зі стільця, а решта героїв не виходять зі своїх ніш. Рух у виставі майже відсутній, головне — діалоги персонажів та їхня міміка.

У першому ряду хтось займає місце головного режисера театру "Дах" Владислава Троїцького. Тому він сідає на підлогу. Під час вистави слідкує за грою акторів, усміхається. Коли ті виголошують свої монологи, Троїцький теж тихенько промовляє їх під ніс.

Зараз ви читаєте новину «"Сексуальні неврози наших батьків" показали в театрі "Дах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути