Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 17:45

Виставу про божевільну Брітні Спірс покажуть у Лондоні

  Проблеми із психікою у Брітні Спірс загострилися, коли їй не дозволили бачитися з дітьми
Проблеми із психікою у Брітні Спірс загострилися, коли їй не дозволили бачитися з дітьми

1 лютого в лондонському концертному залі "Квін Елізабет Хол" відбулася прем"єра вистави-балету "Втрата контролю над собою". У ній йдеться про те, як американська співачка Брітні Спірс, 25 років, збожеволіла через постійне переслідування пресою.

Виставу поставив Х"юберт Ессакоу, головний хореограф відомого в Англії танцювального колективу "Рамберт денс компані". На сцені Брітні Спірс голить голову, нападає на папараці, а під кінець її на ношах несуть у психлікарню.

— Це історія падіння співачки, — розповідає хореограф. — Можна відкрити будь-яку газету і побачити її фотографію. Про Брітні пишуть усі, люди одержимі кожною деталлю її життя. Вона цього не витримала. Я й сам рік слідкував за кожним її кроком.

Роль Брітні Спірс зіграла молода танцівниця Джемма Ніксон.

— Мені довелося вчити фірмові рухи співачки. Щоб вжитися в її образ, я передивлялася всі програми голлівудського телебачення про Спірс. Була шокована фактами з її життя та поведінкою.

30 січня Брітні Спірс поклали до психіатричного відділення медичного центру UCLA. Для того щоб захистити її від папараці, автомобіль "швидкої" дорогою до лікарні супроводжували більш як два десятки поліцейських на мотоциклах та два гелікоптери.

Діагноз — маніакально-депресивний психоз — співачці поставили ще 5 січня у лос-анджелеській лікарні. Вона відмовилася там лікуватися й, зірвавши з себе крапельницю, пішла з палати. Лікарям не вдалося її зупинити. До лікарні Спірс потрапила після того, як суд заборонив їй бачитися із двома синами, а опікунство над ними передав батькові, американському реперу Кевіну Федерлайну. Брітні та Кевін були одружені із 2004-го по 2007 рік.

Зараз ви читаєте новину «Виставу про божевільну Брітні Спірс покажуть у Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути