Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2007 18:33

Малюють порнокомікс "Пірати Карибського моря"

21-річна голлівудська актриса Кіра Найтлі стала героїнею порнокоміксу за мотивами фільму "Пірати Карибського моря". У мальованих історіях донька губернатора, яку грала Найтлі, кохається з трьома чоловіками. Це пірат Джек Горобець, якого зіграв 43-річний Джонні Депп, коваль, якого втілив 30-річний Орландо Блум, та монстр, персонаж 57-річного Білла Найті.

Фантастичний історичний бойовик "Пірати Карибського моря"  — найприбутковіший фільм минулого року. Друга частина стрічки тільки за перші три дні показу зібрала $132 млн. За спецефекти картину нагородили премією "Оскар".

Американська кінокомпанія "Дісней" збирається подати в суд на видавництво "Сінфул комікс" за зображення у відвертих сценах відомих акторів без їхньої згоди. Раніше художники видавництва вже малювали в порнокоміксах співачку Брітні Спірс, тенісистку Анну Курнікову, актрис Анжеліну Джолі, Памелу Андерсон та Скарлетт Йоханссон. І жодних позовів від них не було. Два роки тому за мотивами "Піратів Карибського моря" зняли порнофільм. У стрічку вклали $1 млн.

Зараз ви читаєте новину «Малюють порнокомікс "Пірати Карибського моря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути