Ексклюзиви
неділя, 08 липня 2007 16:11

"Mad Heads" випустили збірку хітів

Київський гурт "Mad Heads XL" випустив збірку "Найкраща мить" із хітів попередніх п"яти альбомів. Туди увійшла 21 пісня. Диск присвячений 15-річчю гурту.

— Хотіли зробити подвійний DVD із відео, — зізнається лідер "Mad Heads XL" Вадим Красноокий, 33 роки. — Але в компанії звукозапису сказали, що в Україні це робити невигідно.

Три перші свої диски гурт випустив у Німеччині.

— Співали тоді англійською класичний рок-н-рол, рокабілі, сайкобілі — музику, більш зрозумілу на Заході.

Зараз "Mad Heads XL" записують новий альбом, більшість пісень у якому будуть українською мовою.

— Це той самий рок із духовими, в який додамо флейту і рояль. На альбомі "Найкраща мить" є дві пісні з майбутнього диска. Це балада "Найкраща мить" та переспів шлягеру американця Боба Макферіна "Донт воррі, бі хеппі", який українською звучить як "Розслабся, не парся".

Красноокий каже, що за право зробити свій варіант пісні Макферіна вони заплатили його представникам в Україні $500. Ця пісня звучить в українському фільмі про помаранчеву революцію "Прорвемось".

Нещодавно "Mad Heads XL" написали музику до іншого фільму — комедії українського режисера Ахтема Сейтаблаєва "Фабрика щастя". Музиканти навіть знялися в одному з епізодів.

— Головна героїня фільму статурою десь як Руслана Писанка, — розповідає Красноокий. — Вона успішна бізнес-вумен і звикла отримувати своє. Кохає хлопця без взаємності. У ресторані, щоб привернути його увагу, вона танцює зі своїм охоронцем під наше танго "Моя любовь". Ми виконуємо цю пісню на сцені.

Зараз ви читаєте новину «"Mad Heads" випустили збірку хітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути