Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 18:15

Крістіна Аґілера виступала у напівпорожньому залі

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Разом із Крістіною Аґілерою виступав балет із восьми осіб. Концерт у Києві — перший після декретної відпустки співачки. Вона зізнається, що було складно знову набути сценічної форми
Разом із Крістіною Аґілерою виступав балет із восьми осіб. Концерт у Києві — перший після декретної відпустки співачки. Вона зізнається, що було складно знову набути сценічної форми

"Такого пустого зала еще ни на одном концерте здесь не было!" — каже по телефону жінка років 30 у залі столичного Палацу спорту.

У понеділок американська співачка 27-річна Крістіна Аґілера давала тут сольний концерт. Квитки коштували від 250 до 2500 грн. Розібрали тільки найдешевші, тому зала була напівпорожньою. Організатори казали, що на квитки ажіотаж. Влаштували два концерти Аґілери в столиці. Наступного дня вона співала у палаці "Україна", де квитки коштували до 9,5 тис. грн.

До Києва із Крістіною прилетіли її чоловік, менеджер Джордан Братман і 10-місячний син Макс Лірон.  Аґілера з родиною оселилися в королівських апартаментах на восьмому поверсі готелю "Прем"єр Палас". У номері площею 110 кв. м є чотири кімнати, дві спальні, сауна, кабінет, гардеробна. Вартість апартаментів — 18 700 грн за добу. На вимогу співачки в номері розставили вази з білими трояндами — шість рожевих та шість білих.

Концерт у Палаці спорту затримують на півгодини. Публіку розігріває дует Потапа й Насті Каменських. Їх вибирали із 20 артистів, які могли б виступити. Серед кандидатів були Ані Лорак, "Віа Гра", Михайло Поплавський. Дует співає майже півгодини.

— Хіба ви прийшли сюди, щоб подивитися на Аґілеру, а не на нас? — заграє з публікою Потап. — Ви б її бачили — вона ж отака малесенька! — відміряє долонею від підлоги півтора метра.

За концерт вона сім разів змінила вбрання

Після виступу дуету на 40 хв. у залі вмикають світло. На сцену виносять великі білі сходи, налаштовують інструменти. Дві фан-зони Палацу спорту напівпорожні, в залі заповнені два сектори сидячих місць. За півгодини до початку концерту охорона пропускає ближче до сцени всіх охочих.

— Це для того, щоб Аґілері здалося, ніби в залі багато людей, — перешіптуються дві глядачки.

Співачка з"являється на сцені о 20.45. Вбрана у тісний білий костюм і капелюх. Платиново-біле волосся розсипається по плечах. Не вітаючись, Крістіна виконує дві пісні і біжить за лаштунки перевдягтися. За концерт вона сім разів змінила вбрання.

За концерт Аґілера випила дві пляшки мінеральної води. У гримерку вона завжди замовляє 12 пляшок води кімнатної температури марки "Ероухед" та 12 пляшок охолодженої води фірми "Фіджи". Із публікою співачка майже не спілкувалася. Співала наживо.

— Вот это голосина у нее! — дивується кучерява глядачка. — Она же маленькая такая, откуда это берется?

Концерт тривав менше, ніж півтори години. На біс співачку не викликали.

Зараз ви читаєте новину «Крістіна Аґілера виступала у напівпорожньому залі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути