четвер, 11 лютого 2010 18:31

Кріс Рі дав останній концерт

Автор: фото з сайта www.mycityua.com
  8 лютого музиканти британського гурту  ”Депеш мод”на сцені столичного Палацу спорту роздяглися до пояса
8 лютого музиканти британського гурту ”Депеш мод”на сцені столичного Палацу спорту роздяглися до пояса

8 лютого в столичному палаці "Україна" виступив британський блюзмен 58-річний Кріс Рі. Це його останній концерт у Києві. Після прощальних гастролей він хоче покинути сцену.

— Ужас, — крутить головою киянка 29- річна Олександра Куць. Вона стоїть біля входу в залу за 20 хв. до початку концерту. За квиток заплатила 700 грн. У руках тримає збірку дисків співака, їх продають по 300 грн. — Кріс Рі послєдній романтік на планєті. Коли він уйде со сцени, ефіри захопить попса. Я любітєль його творчості ще зі школи. 2000 року, коли виходила заміж, із чоловіком танцювала під його "Жозефін". Тепер західні артісти тільки задами крутять, а наші про кропиву співають.

Міліціонер просить її сісти на місце. У залі аншлаг. Глядачі — у верхньому одязі, скандують "Кріс". Музикант виходить на сцену з гітарою, у потертих джинсах. Із публікою не спілкується.

— Хотіла автограф узять, але якийсь мужлан під сценою відштовхнув мене, — каже після концерту Олександра. У Києві для британця замовили три десятки охоронців. Доки Кріс співав, вони стежили за глядачами з-за лаштунків. — Казав, автографів не буде. Артіст вечеряти пішов. Проголодався, бо в залі холодно, як на вулиці.

У палаці "Україна" для нього облаштували кухню з електроплитою, холодильником і столом на 25 персон. Після концерту особистий кухар подав вечерю. Дев"ять років тому співак переніс панкреатит і рак підшлункової залози. Лікарі видалили йому половину шлунка. Відтоді він дотримується дієти.

У Києві британець був три дні. Із 20 людьми персоналу оселився в готелі "Хайят". Від екскурсій відмовився.

— Холодно тут у вас, гуляти не хочеться. Буду спати, берегти горло й дивитися телевізор. Я вже встиг переглянути новини й знаю, що у вас вибори. Обидва ваші кандидати мені  подобаються. Я навіть сказав би, що один із них милий, а інший — жінка. У вас, думаю, переможе жінка. Вона схожа на принцесу Грейс. І значно гарніша, ніж Маргарет Тетчер.

"Депеш мод" замовили 100 рушників і масажистку

У Палаці спорту того дня виступав британський електронний гурт "Депеш Мод". Прилетіли з Москви, де 6 лютого зібрали аншлаг у залі " Олімпійський".

Виступ у Києві застрахували на $10 млн. Квитки коштували від 250 грн до 5 тис.

— "Депеш Мод" у Києві? — дивується Кріс Рі. — І що з того? Ці хлопці не на мій смак.

Гурт і 80 людей персоналу жили в "Хайяті". Забажали 100 кг льоду, затемнені гримерки з ворсистим ковроліном і приглушеним світлом. За лаштунками їх чекали масажистка та 100 махрових рушників. Уночі влаштували закриту вечірку в клубі "Арена".

Зараз ви читаєте новину «Кріс Рі дав останній концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути