середа, 20 червня 2007 15:35

"Грін Грей" зняв кліп за 150 тисяч доларів

Британський продюсер Марк О"Саліван зняв спільний кліп київських гуртів "Грін Грей" та "Сестри Сирени". Його кошторис сягнув $150 тис.

— Я давно дружу з Оленою Головань, учасницею гурту "Сестри Сирени", — каже Марк. — Нас познайомив колишній гітарист "Лед Зеппелін" Джиммі Пейдж. А коли працював у Москві, — почув пісні "Грін Грея". Скрізь гримів їхній хіт "Мазафака". Вони неординарні особистості.

Британець О"Саліван став популярним після того, як зняв відео для гурту 90-х "Зе Верв" на хіт "BitterSweet Symphony" ("ГіркаСолодка Симфонія"). Також він працював над усіма музичними кліпами гурту "Оазіс".

— У нас кліпи однакові, стандартні, — розповідає соліст гурту "Грін Грей" 36-річний Мурік (Дмитро Муравицький). — Ми заманюємо західних кліпмейкерів, щоб зламати стереотипи.

Пісню записали російською та англійською мовами. Російську версію створили Мурік та гітарист Дізель (Андрій Яценко), англійську — "Сестри Сирени".

На кліп "Тридео" "Грін Грей" надихнули книги фантаста Теодора Стерджена. Цей письменник описує майбутнє в об"ємному світі — "Тридео". Самі музиканти кажуть, що кліп дуже дивний, але красивий. Його покажуть на початку серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Грін Грей" зняв кліп за 150 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути