вівторок, 13 травня 2008 16:38

Фома із "Мандрів" став мексиканським волоцюгою

Фома із "Мандрів" став мексиканським волоцюгою

Минулого тижня гурт "Мандри" зняв кліп на пісню "Будемо разом". Лідер 35-річний Сергій Фоменко (Фома) зіграв одразу чотири ролі: ліричного героя, рок-виконавця, ведучого теленовин і волоцюгу. Решта учасників зображали банду мексиканців.

Режисер кліпу — Віктор Скуратівський, гітарист українського гурту "Друга ріка". 2006-го він відзняв для "Мандрів" ролик "Дороги".

За сюжетом, дівчина сидить удома і мріє. Вона дивиться телевізор, перемикає канали, з яких лунає "Будемо разом". Героїня вірить, що зустрінеться з чоловіком своїх мрій.

— "Мандри" хочуть окупувати усі телеканали, — жартує Фома. — Нічого, крім кліпів нашого гурту, по телевізору не крутять. Дівчина включає новини, а там я в образі ведучого співаю пісню. Потім перемикає на канал, де виступають "Мандри" в мексиканських костюмах.

Кліп у столичній фотостудії на вул. Нижньоюрківській знімали 20 год.

— Це наші найдовші зйомки, — зізнається Сергій. — Дуже довго фільмували кадри з дівчиною. Усе начебто виходило чудово, але режисера все одно не влаштовувало, перезнімав. Ми з музикантами сиділи у гримерці й чекали своєї черги вийти на знімальний майданчик. Там також перебували й наші друзі, що прийшли подивитися на зйомки, частина знімальної групи. Щоб розважити народ і якось вбити час, почали грати свої пісні. Відіграли, мабуть, програму кількох акустичних концертів.

Кліп з"явиться на телеекранах наприкінці травня.

Зараз ви читаєте новину «Фома із "Мандрів" став мексиканським волоцюгою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути