четвер, 22 лютого 2007 17:32

Джеймса Брауна поховають через два місяці після смерті

Американський співак Джеймс Браун ще на Різдво помер від пневмонії. Проте його тіло й досі лежить у морзі в американському штаті Південна Кароліна. Діти покійного дотепер сперечалися, де треба поховати батька. А ще сварилися за його спадок, майже $1 млрд.

Дружина співака, Рей Браун, заявила:

— Джеймса ми поховаємо наступного тижня в достойному місці, яке буде таємним. На похорон пресу не  запрошуватимемо. Тільки десяток найближчих родичів.

Подейкують, що в такий спосіб вона помстилася покійному. Джеймс Браун не вписав до заповіту ні своєї жінки, ні 5-річного сина Джеймса. Тому після смерті співака його родині заборонили входити до будинку, де сім"я прожила разом десять років. Браун, помираючи, просив, щоб на його похорон прийшло багато народу, а на кладовищі лунала його музика. Зараз удова музиканта звернулася до суду Південної Кароліни. Вона претендує на половину спадку і вимагає, щоб її пустили до маєтку.

Джеймса Брауна називають "хрещеним батьком соулу". 1933-го він народився у місті Браннел у Південній Кароліні. Його виховувала тітка — власниця будинку розпусти. Разом із Елвісом Преслі та Бобом Діланом Джеймс Браун протягом 50-ти років ХХ століття був однією з найвпливовіших постатей у музиці.

Зараз ви читаєте новину «Джеймса Брауна поховають через два місяці після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути