Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 17:48

Джастіна Тімберлейка облили блювотою

20-те вручення премії "Кідс чойс евордс" відбулося в Лос-Анджелесі. Нагороджували відомих людей, які популярні серед дітей.

Заснував премію телеканал "Нікеледеон", який цілодобово транслює мультики. На його сайті можна було проголосувати за претендентів. Цим правом цього року скористалися 25 млн підлітків.

Ведучим вечора був 26-річний поп-співак Джастін Тімберлейк. Його визнали найкращим виконавцем року. Тімберлейк — відомий серцеїд Голлівуду. П"ять років тому після розриву зі співачкою Брітні Спірс він зустрічався з актрисою Камерон Діаз. Але мама співака заборонила йому одружуватися з жінкою, майже на 10 років старшею за нього.

Найкращою виконавицею визнали темношкіру співачку Бейонс Ноулз, 25 років, а її пісню "Незамінний" — хітом року. Найліпшим гуртом став квартет "Блек айд піс". Найкращим актором — 40-річний Адам Сендлер, який зіграв у фільмі "Щасливчик Гілмор" та "Клік: із пультом по життю". Адам випередив зірку "Піратів Карибського моря" 43-річного Джоні Деппа. Однак найкращим фільмом таки стали "Пірати Карибського моря — 2". Депп не раз заявляв, що перестане зніматися, аби зайнятися вихованням дітей — 7-річної Лілі-Роуз і 4-річного Джека.

— Коли діти стануть підлітками, я навіть сам їм куплятиму марихуану, — зізнався якось актор. — Краще "траву" принесу я. Адже на вулиці можуть підсунути неякісний товар, а ще можуть привчити дітей до важких наркотиків. Нині Депп справді припинив усі зйомки, бо в його доньки зараження крові. Актор із дружиною, французькою співачкою Ванессою Параді, уже кілька місяців проводить у британській лікарні.

Найкращою актрисою стала 13-річна Дакота Фенінг, яка зіграла у фільмі "Павутиння Шарлоти". У кіно вона знімається з 6 років. Дакота відома своєю пристрастю до плетіння. На знімальний майданчик завжди приходить із нитками і спицями. За час зйомок у "Війні світів" дівчинка сплела шарф своєму партнерові Тому Крузу. Такі деталі гардеробу від Дакоти вже мають Дензел Вашингтон, Роберт Де Ніро, Кріс Крістоферсон.

За традицією в кінці церемонії "Кідс чойс евордс" усіх переможців облили "зеленим слизом", схожим на блювоту немовляти.

Зараз ви читаєте новину «Джастіна Тімберлейка облили блювотою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути