Ексклюзиви
пʼятниця, 06 травня 2011 00:00

Для кліпу принесли чотирьох удавів

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Кліп на пісню ”Пешн” фільмували на закинутому заводі по столичній вулиці Івана Лепсе. Він зроблений у музичному стилі регетон, популярному в Латинській Америці
Кліп на пісню ”Пешн” фільмували на закинутому заводі по столичній вулиці Івана Лепсе. Він зроблений у музичному стилі регетон, популярному в Латинській Америці

30 квітня танцівник 28-річний Амадор Лопес зняв кліп на пісню "Пешн". Фільмували 20 год. на покинутому заводі на бульв. Івана Лепсе.

— Коли обирали місце для зйомок, побували на трьох заводах, — розповідає столичний режисер Катерина Осінська. — Обрали саме цей, бо таких розвалених високих стін більше ніде нема.

На майданчику — три камери, два мотоцикли, автомобіль "ягуар", чотири удави та 100 м металевого дроту. Танцівники залазять на металоконструкції. Біля них горить 3-метрове багаття. Неподалік чергують рятувальники.

Пісню Амадор написав з учасниками гурту "Румберос" — своєю дружиною 27-річною Світланою та танцівником Олегом Серафіном.

— Це пісня про кохання та пристрасть, — розповідає Лопес. — Написали два варіанти — іспанською та російською. Композицію записали у Венесуелі, там нещодавно брали участь у телевізійному проекті. Це реальна історія з життя тусівників. Вони їдуть нічним містом на покинутий завод, де має відбутися вечірка. Ми хотіли показати глядачам, як проходять вечірки в латиноамериканців. Вони влаштовують їх на покинутих місцях, приїжджають мотоциклами, розпалюють багаття.

Твір створений у стилі реґетон — поєднання реґі, хіп-хопу, латинської музики, біту та басу.

— Такої музики в Україні ще не було. Вона популярна в Латинській Америці. У Києві є люди, які намагалися зробити щось подібне. Та для цього не достатньо розбиратися в музиці. Треба бути латиноамериканцем.

Світлана виходить у костюмі змії. Перед камерою знімає кеди, одягає туфлі на шпильках. Починає танцювати.

— Стріляємо оченятами, — голосно кричить Амадор дружині. — Більше сексу!

Світлана бере на руки 2-метрового імператорського удава. Кладе плазуна на коліна,  гладить по голові.

Амадор хвалить дружину, називає її "безстрашною". Розповідає, що заради зйомок схуд на 15 кг.

— Два місяці сидів на дієті. Відмовився від хліба і солодкого. Удень випиваю 3 літри води. Уранці — склянку води із соком половинки лимона. На сніданок їм знежирений творог чи відварений рис. Випиваю настій шипшини. На обід — відварену рибу чи м'ясо. Вечеряю кефіром і фруктами. Хочу скинути ще 10 кілограмів.

Презентація кліпу запланована на початок літа.

Зараз ви читаєте новину «Для кліпу принесли чотирьох удавів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути