Ексклюзиви
середа, 27 грудня 2017 06:46

Діти прийняли грабіжника за Святого Миколая

Діти прийняли грабіжника за Святого Миколая

Режисер 46-річний Семен Горов розпочинає зйомки сімейної комедії "Груднева казка".

Батьки підсміюються над 8-річним Артемом, тому що той досі вірить у Святого Миколая. Син уже дорослий для цього, вважають. Сім'я переїхала з мегаполіса в мале карпатське село. Вночі до них вдирається грабіжник. Удома немає нікого, крім Артема та його сестри. Діти приймають злочинця за Святого Миколая, бо той одягнутий у синій кожух. Щоб урятуватися, чоловік вирішує підіграти їм, за сюжетом.

— Хлопчик настільки сподівається на диво, що готовий навіть у грабіжнику побачити щось добре й чисте. Разом вони переживуть багато погонь і пригод. Артем змужніє, а злодій віднайде в собі малого хлопчика, який теж вірить у диво, — розповідає Семен Горов.

Він був постановником новорічних телефільмів "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок", "Зоряні канікули","Червона шапочка".

"Груднева казка" буде подібна до голлівудської комедії "Сам удома".

— Наша мета — створити якісне глядацьке кіно. Обрали непросту аудиторію — діти. Їх не можливо обдурити. Тому намагаємося зробити максимально реалістичні сцени та діалоги. Знімаємо на Прикарпатті, й наша мета — передати в кадрі красу краю. Українці звикли перед Новим роком на екранах бачити радянську "Іронію долі" чи американський фільм "Сам удома". Хочемо, аби замість них показували українське кіно, — каже продюсер Марія Каель, 32 роки.

Бюджет стрічки склав 38 млн грн. Прем'єру "Грудневої казка" запланували на кінець 2018-го.

Зараз ви читаєте новину «Діти прийняли грабіжника за Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути